Ajánlat


Nyomtatás E-mail

Ajánlat


Profilunk


Az Online Lapcsoport Kft. fő profilja, önkormányzati lapok komplett előállítása az újságírástól egészen a terjesztőhöz történő szállításig. Ezzel párhuzamosan végezzük önkormányzati honlapok szerkesztését, mely a hírtartalom előállítását, feltöltését tartalmazza. Mottónk, a ,,Helyben figyeljük a híreket.” egyre szélesebb körben ismert.
Társaságunk az önkormányzatok honlapját - sok esetben azzal párhuzamosan -, a helyi újságot és a hozzá tartozó Facebook felületet is kezeli, ezzel egységes, letisztult és átlátható médiablokkot hozunk létre.
Folyamatosan bővítjük partnerei körét, számos önkormányzat sajtótevékenységét koordináljuk.
A teljesség igénye nélkül néhány település és fővárosi kerület ügyfeleink köréből*:
- Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata
- Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata
- Vasad Község Önkormányzata
- Dánszentmiklós Község Önkormányzata
- Örkény Város Önkormányzata
- Mencshely Község Önkormányzata
- Pusztavacs Község Önkormányzata

*Referenciáinkat bemutatkozó levelünk mellékletében vagy online felületünkön a www.onlinelapcsoportkft.hu oldalon tekintheti meg.

Önkormányzati honlap


Az önkormányzat honlapjának hírei elsősorban a település életével, mindennapjaival kapcsolatosak. A lehető legszélesebb körből merítünk, hogy minél több hasznos információ kerüljön az oldalra, a honlap valóban informatív, interaktív legyen az ott élők, az érdeklődők számára.
A portál a települések nyitott könyve, naplója, amelyből a kívülállók, az ott látottak, olvasottak alapján alakítják ki véleményüket a közösségről, az ott zajló történéseken, a megírt híreken és fotókon keresztül.
A honlapok szerepe vitathatatlan abban a tekintetben, hogy nem létezik olyan médiafelület, ahol olyan hatékonysággal lehet elérni az olvasókat, mint ezen keresztül, ráadásul nincs terjedelmi korlát. A hírek, információk, képek akár óránként is frissíthetők az önkormányzat internetes felületén.

Partnereink többnyire az önkormányzati lapot és a honlapot is megrendelik, mert a két helyi sajtóorgánum közötti átjárhatóság teszi igazán hatékonnyá a tájékoztatást. 

Az önkormányzati lap és a honlap egyidejű megrendelése esetén, kedvezményt biztosítunk árainkból!

e-Hírlevél

A hírlevelet heti rendszerességgel küldjük az önkormányzat által rendelkezésünkre bocsátott e-címlistán szereplőknek, illetve mindazoknak, akik feliratkoznak rá. A levélben a heti aktualitásokról adunk rövid tájékoztatást, és felhívjuk a figyelmet a hír bővebb eléréséhez az önkormányzat honlapján.

Fordítás

Nyelvi fordításban tapasztalattal rendelkező újságíró kollégáink, igény esetén angol vagy német nyelvre fordítják a honlapon megjelenő híreket, információkat.
Közösségi média
A közösségi média terjedésével sok önkormányzat nem tud lépést tartani, pedig ezek az új kommunikációs csatornák olcsóbbak, gyorsabbak és közvetlenebbek az általában az önkormányzatok által használt csatornáknál.
Még a legkisebb település sem engedheti meg magának, hogy ne vegyen tudomást ezekről a változásokról, mert a választópolgárok egyre jelentősebb számban vannak jelen a közösségi médiában. Elvárják, hogy ott is megtalálják lakóhelyük történéseit, amiről interaktív módon visszajelzést is tudnak adni az önkormányzatnak, ezen felül a rendezvényeket tovább ajánlhatják ismerőseiknek, barátaiknak.
A Wikipédia adatai szerint a Facebook közösségi oldalt aktívan használók száma 2011 márciusában Magyarországon elérte a 2.842.400 főt. A férfiak 48%-ban, a nők pedig 52%-ban képviseltetik magukat a rendszerben. A magyarok körében kiemelkedően népszerű ez a közösségi oldal. A hazai netezők 80 százaléka használja a Facebookot, az iWiW-et vagy valamelyik hasonló szájtot.
Ezt szem előtt tartva kínálatunkban megtalálható a közösségi médiában történő megjelenítés, a tartalom folyamatos alakítása és alkalmazások fejlesztése is.


Kiadványok készítése

Önkormányzatok kommunikációjának területén szerzett több éves tapasztalatunk és ismeretünk azt mutatja,  hogy nehézséget okoz számukra a különböző kiadványok elkészítése, elkészíttetése.
Cégünk városok, kerületek, községek által kiadott újságok arculatának, typográfiájának kialakításában vállal központi szerepet - partnereink legnagyobb megelégedésére. Miután pontos rálátásunk nyílik például a helyi rendezvényekre, eseményekre, így azok plakátjait, meghívóit, de egyéb más kiadványok (pl.: programfüzetek, eu-s kiaadványok) elkészítését is elvégezzük.
Referenciáinkat bemutatkozó levelünk mellékletében tekintheti meg.

Nyomdai munkálatok, házhozszállítás


Társaságunk minősített nyomdákkal tart szoros szakmai kapcsolatot, ezért tudunk partnereinknek - a minőség maximális szemmel tartása mellett - személyre szabott megoldásokat kínálni. Ezáltal jelentős idő és energiaráfordítástól kíméljük meg Önt és munkatársait.
A magas minőség megtartása érdekében, ellenőrzésünk alatt tartjuk a nyomdai előállítás folyamatát, a gyors és precíz kiszállítást.


Press team


Az Online Lapcsoport Kft. munkatársai évtizedes újságírói-szerkesztői, kiadványszerkesztői tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek, melyet partnereink szolgálatába állítunk.
Ügyfeleink igényeinek maximális figyelembevételével jól összeszokott csapat végzi a településeket teljes keresztmetszetében lefedő önkormányzati kommunikációt.
A webes felületek és az írott sajtótermékek előállításának minden fázisát - utóbbiak esetében egészen a nyomdába kerülésig - cégünk szakemberei végzik.


Árajánlat

Kérje településére szabott médiacsomag ajánlatunkat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen!

Önkormányzati honlap

Helyi hírek felkutatatása, megírása, feltöltése illusztrációval
Minimum  50 db hír/hó - 100 000 Ft + ÁFA
100 db hír/hó - 150 000 Ft + ÁFA
100 db hír/hó fölött egyedi megállapodás szükséges.

e-Hírlevél

e-Hírlevél küldése (e-címlistán szereplők számától függetlenül) 20 000 Ft/hó + ÁFA

Facebook közösségi oldal

Profil és a tartalom folyamatos alakítása, alkalmazások fejlesztése 90 000 Ft/hó + ÁFA

Fordítás


1 db hír fordítása - nyelvtől függetlenül - 1000 Ft + ÁFA

Önkormányzati újság, kiadványok, meghívók, plakátok


Személyre szabott árajánlathoz az alábbi paraméterek szükségesek:
-    formátum (A3, A4, A5, stb.)
-    terjedelem (oldalszám)
-     példányszám (db)
-    színezettség (egyszínű, kettő színű, illetőleg color - teljesen színes)
-     papír (g/nm2)
Mindezek ismeretében tudunk pontos árajánlatot adni, ami a fentiek figyelembevételével tartalmazza az újság/kiadvány komplett előállítási költségét.

Több szolgáltatatás egyidejű megrendelése esetén, kedvezményeket biztosítunk árainkból!

Szerződéskötés

Szerződéskötést követően, egy hét elteltével kezdjük a munkát a településen, kerületben. Ezt az időt kapcsolatfelvételekkel, egyeztetésekkel töltjük a gördülékeny indulás érdekében. 
A szerződés kialakításában cégünk ügyvédje, Dr. Loványi Róbert (Loványi és Nagy Ügyvédi Iroda) is részt vesz.

Számlázás

Az Online Lapcsoport Kft. átutalásos számlát tölt ki minden hó 5. napjáig, a szerződésben foglalt feladatok elvégzését követően.


Referenciák

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata
Pesterzsébet - önkormányzati lap szerkesztése, kiadványszerkesztés, hirdetésszervezés
pesterzsebet.hu - önkormányzati honlap szerkesztése

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata
Soroksári Hírlap - önkormányzati lap szerkesztése, kiadványszerkesztés, nyomdai előállítás

Vasad Község Önkormányzata
Vasadi Hírmondó - önkormányzati lap szerkesztése, hirdetésszervezés
Vasad.hu - önkormányzati honlap szerkesztése

Dánszentmiklós Község Önkormányzata
Dánszentmiklósi Híradó - önkormányzati lap szerkesztése, hirdetésszervezés

Örkény Város Önkormányzata
Örkény.hu - önkormányzati honlap szerkesztése

Mencshely Község Önkormányzata
Mencshely.hu - önkormányzati honlap szerkesztése  

Pusztavacs Község Önkormányzata
Pusztavacs.hu - önkormányzati honlap szerkesztése  

www.juliusathina.huKorábbi partnerek

- Biatorbágy Város Önkormányzata (Helyi Téma)
- Budaörs Város Önkormányzata (Helyi Téma)
- Százhalombatta Város Önkormányzata (Helyi Téma)
- Diósd Község Önkormányzata  (Helyi Téma)
- Törökbálint Város Önkormányzata (Helyi Téma)
- Érd Város Önkormányzata (Helyi Téma)
- Budapest Főváros XXI. kerület Csepel Önkormányzata (Helyi Téma)
- Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata (Helyi Téma)
- Alsózsolca Város Önkormányzata (Alsózsolcai Hírek)

Önkormányzati lapok és egyéb kiadványok